onsdag 14 oktober 2009

Nygammalt - fast utan Bosse Larsson!

Så har jag då äntligen kommit till skott och startat upp en egen blogg. Det var på tiden! Har ju tidigare delat blogg med två andra sossar i Enköping, men det blev inte riktigt som vi tänkte oss. Vi gjorde i alla fall ett försök...

På denna blogg kommer jag med all sannolikhet att förmedla en hel del politiska tankar, men det kommer förmogligen också att bli ett och annat inlägg av det mer personliga slaget.

Dagens reflektion blir en fundering kring en insändare i lokaltidningen EnköpingsPosten där ett antal moderater i nämnden för förskola/grundskola (NFG) med en dåres envishet fortfarande kallar sig för de "nya moderaterna". Av någon underlig anledning får det mina tankar att gå till Anna Anka!? Det är faktiskt inte så långsökt som det till en början kan låta.

Hur länge kan något nytt vara nytt egentligen? Och är det så nytt när man bara gjort en "ansiktslyftning"? Insidan och innehållet är ju ändå detsamma!

Hoppas ni nu förstår mina paralleller med "nya" moderaterna och Mrs Anka! Det spelar liksom ingen roll hur man paketerar det när det i grund och botten inte förändrar ursprungskonceptet ett endaste dugg. Det är liksom inte nytt längre - och absolut inte äkta!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |