söndag 10 oktober 2010

Storhetsvansinnet närmar sig!

I våras kom Skolverket kom ett förslag på hur kursplanen för religionskunskapen i grundskolan skulle förändras. Kristendomen tonades ner och de fem världsreligionerna jämställdes, något som orsakade protester.

Vad gör utbildningsminister Björklund då?

Jan Björklund kör på i ullstrumporna! Nu kör han över Skolverket och menar att mer kristendom är vad eleverna i skolan behöver.

Han serverar SD på silverfat! Det här ligger precis i linje med deras syn på hur man ska minska insikten om andra religioner i det Sverige där vi har religionsfrihet!

Först burqha- och niqabförbud och nu detta. Inser människan vad han håller på med? Ja, jag är övertygad om det!

Nu har ju Björklund också blivit vice statsminister, så storhetsvansinnet ligger väl nära till hands nu!

Det här är inte sista gången Björklund kommer att fatta egna beslut över huvudena på de som vet bäst! Var så säker! Den gamle militären ser sin chans att få/ta den makt han aldrig fick inom försvaret!

/Matz

2 kommentarer:

  1. Ser att Folkpartiet fick sparken från Enköpings alliansen igen!
    Hur ser du på det Matz?

    SvaraRadera
  2. Det var väl kanske inte högoddsare direkt, men det är ändå lite förvånande att de övriga partierna bildar ett minoritetsstyre. Anna Wiklund har, precis som sina partikamrater i riksdagen, missat att det är hon som "styr" och då också måste ta ansvar för att den politik hon vill genomföra får majoritet. Risken är att hon kommer att köra med samma retorik som sina riksdagskamrater och försöka lägga över det ansvaret på oppositionen.

    Nu sitter hon i knät på både Fp och Sd!

    Man undrar hur hon tänker!

    /Matz

    SvaraRadera

AddThis

Share |