lördag 19 februari 2011

Keijser läser Roten - och tvärt om!

Det är alltid trevligt när man på något sätt uppmärksammas för det man gör. I dagens nummer av EnköpingsPosten omnämns undertecknad på den så kallade Roten-sidan.

Rotenredaktionen (vars medarbetare för allmänheten är okända) läser uppenbarligen denna blogg och har följt mina inlägg gällande alliansens osämja i frågan om Teleseum.

Man har också på Roten läst Lars Dahlins kommentar om att det, med tanke på senaste tidens agerande inom alliansen, kan bli intressant att komma till fullmäktige som åhörare och att Ticnet skulle kunna fördela platserna.

Om det skulle bli så kommer det ju också att bli intressant att se om det då går att komma fram till vem/vilka som kan stå bakom Rotensidan i EP ;)

Jag kan också bekräfta Rotens konstaterande om att det är fler som läser bloggen. Antalet besökare har under de senaste veckorna ökat markant, vilket är mycket glädjande och självklart inspirerar till att fortsätta blogga!

/Matz

1 kommentar:

  1. Hoppsan
    Där ser man var en blygsam kommentar i ironins tecken kan hamna!
    Att Enköpningsbon i större utsträckning borde gå och lyssna på vad som sägs av vem och se vilka som beslutar vad är dock en sanning som är helt ograverad av en trevande amatörkomik ;)

    SvaraRadera

AddThis

Share |