onsdag 8 augusti 2012

Lugnet har inte lagt sig, Lööf!

Tillväxtverkets generaldirektör fick foten av centerledaren Annie Lööf efter att ha använt skattepengar till representation. Lööf stod i TV och förklarade att regeringen inte längre hade något förtroende för generaldirektör Christina Lugnet.

Efter en längre tids frånvaro från media och svikande opinionssiffror var detta precis vad Annie Lööf behövde. Med sin allra myndigaste stämma och statsmannamässiga framträdande förklarade centerledaren att detta var något som inte fick förekomma!

Nu visar det sig att Lööf borde kontrollerat sitt eget representationskonto och rensat upp framför egen dörr innan hon gick ut i media och fördömde ett agerande hon själv använt sig av.

Enligt Ekot ska näringsminister Lööf ha tagit med sin egen stab på cirka 15 personer för ett näringsintag på restaurang och låtit Näringsdepartementet betala - med skattepengar!

Nu undrar ju vän av ordning om regeringen kommer att ha förtroende för centerledaren, statsrådet och näringsminister Annie Lööf efter att detta uppdagats?

Vad detta kommer att få för konsekvenser vad gäller förtroendet från väljarna återstår att se, men det förväntade opinionslyftet kommer med största sannolikhet att utebli!

/Matz

1 kommentar:

  1. Gunnar Sträng hade gummisnodd runt sin plånbok för att markera att man ska vara aktsam om både sin egen, som givetvis den offentliga ekonomin.
    Denna regering vet inte vad gummisnodd är. Det är möjligt att den gummisnodden är försämringar för de sämst ställda, det är det som är gummisnodden idag. De på toppens samhällsskikt ska kunna fortsätta leva det liv man är van vid utan några restriktioner, av att vi har hög arbetslöshet eller att folk blir utförsäkrade från försäkringskassan eller att man försämrar för de gamla med försämrad pension.

    SvaraRadera

AddThis

Share |