onsdag 7 juli 2010

Desperat Center och förföljd Moderat

Nu tar Centerpartiet på sig offerkoftan när det står klart att partiet pendlar mellan 4 och 5 % i oppinionsmätningarna och därmed per automatik lägger skulden på Socialdemokraterna.

Centerns partisekreterare Anders Flanking säger till Aftonbladet att det luktar Sveavägen trots att det inte finns några som helst belägg för detta påstående.

Det är väl som sagt snarare så att desperationen gör sig allt synligare i småpartiernas överlevnadskamp och att man därför själva starta smutskastningskampanjer i ren självbevarelsedrift!

Nog om detta!

Arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin förklarade idag på en presskonferens att han avgår från sin ministerpost av personliga orsaker. Det tyngst vägande argumentet är medias drev kring hans privatliv.

Jag har full förståelse för att han vill dra gränser mellan den som är offentligt och det som är privat. Speciellt när hans familj och då framförallt hans barn drabbas.

Media har ett ansvar och det måste de förstå. De ska självfallet granska, men då hålla sig till det som granskas bör och inte ägna sig åt lösnummersjournalistik.

Littorin var tydlig i sitt uttalande till pressen och avslutade med att säga att han inte tänkt svara på några frågor. Han reste sig och gick.

Man skulle då tro att detta uttalande skulle få press och media att få lite dåligt samvete - men icke! Isnlaget på Aftonbladets nätupplaga avslutas med en sekvens där man ser Littorins bil åka iväg!

Vissa journalister är helt enkelt totalt inteligensbefriade!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |