torsdag 29 september 2011

Den moderata näsan växer

Det är märkligt att det moderata kommunalrådet Anna Wiklund fortsätter hävda att man från den sittande majoriteten "satsar" på skolorna i Enköping! På kommunens hemsida går det bland annat att läsa följande:

"I Enköping sätter vi barn och unga i fokus, som en del i våra prioriteringar för nästa år."

Det man från alliansens sida med en dåres envishet fortsätter kalla för satsningar på skolan är pengar som knappt kommer att räcka till att täcka löne- och hyreskostnader.

Nu har då regeringens budgetproposition presenterats och hur man vill att skolan ska utvecklas. Då uttrycker Wiklund det som att det "rimmar väl med de prioriteringar kommunens politiker kommit överens om för budget 2012!"

För det första kan vi väl konstatera att vi inte var speciellt överens under budgetdebatten i fullmäktige.

Det enda som är riktigt sant i den text som presenteras på hemsidan är sista meningen i ingressen:

"Därmed får Enköping en välkommen hjälp i de satsningar kommunen stakat ut för 2012!"

För så ligger det ju egentligen till - från den moderatledda majoriteten i Enköping fanns inga reella ekonomiska satsningar på skolan utan bara en förvriden bild av verkligheten, vilken man fortsätter att förmedla ut till medborgarna i en förhoppning om att alla ska svälja det med hull och hår!

Själv är jag övertygad om att Enköpings medborgare vid det här laget har genomskådat borgerligheten och vad den egentligen står för!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |