lördag 19 juni 2010

Bluff om utanförskap

Alla kommer säkert ihåg den nuvarande moderatledda regeringens vallöfte inför valet 2006 om att minska det så kallade utanförskapet. Nu säger man sig ha gjort det, men...

Vid en närmare granskning av de siffror som regeringen nyligen redovisade använder sig Moderaterna inte av samma beräkningsmetod som man gjorde inför valet 2006. Idag använder man en metod som finansdepartementet började använda efter regeringsskiftet 2006.

Använder man istället samma beräkningsmetod som Moderaterna använde i sin valrörelse 2006 visar det sig att - jo, du har gissat rätt - UTANFÖRSKAPET HAR ÖKAT!

I april 2010 hade antalet i öppen arbetslöshet, i arbetsmarknadsåtgärder, undersysselsatta eller latent arbetssökande ökat med 224.000 personer jämfört med i september 2006!

Moderaterna har insett sin bluff, men mörkar och undanhåller sanningen när de redovisar siffrorna på sin hemsida!

När andra anses fuska jagas de av Moderaterna med blåslampa! När Moderaterna fuskar förvränger de sanningen och gör om det för att rättfärdiga sin politik!

Jag hoppas att väljarna synar den moderatledda regeringens bluff och inser riskerna för att utanförskapet och klyftorna i samhället fortsätter öka om vi inte byter regering den 19 september!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |