söndag 23 september 2012

Nystart även för bloggen!

Så var då den nya bloggen igång!Anledningen till att jag nu ändrar bloggadress är att jag i och med h ... http://p.ost.im/p/djmnWd

3 kommentarer:

 1. Hej Mats!

  1. Jag noterar att det på din nya blogg inte längre går att kommentera anonymt utan att du nu kräver e-postadress från de som kommenterar. Varför?

  2. Varför länkar du till Magnus Ahlkvists gamla blogg istället för hans nya blogg på http://magnusahlkvist.wordpress.com/ ?

  3. Borde inte en lärare kunna stava till debattartikel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej anonym!

   Tack för dina påpekanden!

   1. Anledningen till att jag "kräver" e-post är att det allt mer förekommer spam även på bloggkommentarer och det vill jag gärna undvika, men jag ska undersöka om det går att kringgå. Vill ju inte missa några givande kommentarer ;)

   2. Ska genast rätta till länken!

   3. En lärare borde kunna stava till det mesta - det håller jag med om! Nu kan jag tyvärr inte glänsa med en lärarlegitimation i och med att jag tillhör kategorin "obehöriga"! Ska inte skylla på mina skriv- och lässvårigheter, men det kan vara en bidragande orsak till att det ibland slinker igenom ett och annat stavfel. Hoppas på överseende med det. Å andra sidan är jag tacksam för alla er som korrekturläser mina alster och återkopplar!

   Så tack än en gång!

   /Matz

   Radera
  2. PS! Jag stavar Matz med Z ;) DS

   Radera

AddThis

Share |