lördag 27 mars 2010

Alla krafter behövs!

Idag väntar Arbetarekommunens årsmöte där vi bland annat kommer att ta listan till kommunfullmäktige.

Det är ingen avundsvärd uppgift valberedningen haft (den här gången heller). De ska ta fram en lista med lagom blandning av gammalt och nytt - erfarenhet och nytänkande. Med andra ord är det någon/några som måste stå tillbaka för att ge plats för framtiden.

Det i sig behöver ju inte betyda att ens politiska engagemang upphör - tvärtom! Det finns många uppdrag i nämnder som ska fördelas, det finns mycket jobb ut mot medborgarna som vi måste hjälpas åt med. Vi har ju också ett internt politiskt arbete som måste rulla vidare och utvecklas.

Vi har ett gemensamt mål - att vinna valet den 19 september! När vi nått målet ska vi gemensamt genomföra vår politik och då är alla krafter lika viktiga!

/Matz

PS. Fortsättning följer! DS.

5 kommentarer:

  1. Nu står vi där med nya bollar och skall serva. Så jäkla skönt o se att det kommer mera förmågor från dom yngre leden som vill vara med och kämpa för rättvisa och solidaritet.All eloge till dom!

    SvaraRadera
  2. Jag ser att du har många uppdrag. Vore det inte lika bra att du tog över alltihop :-)

    SvaraRadera
  3. Håller med eller varför inte dela med dig, vad har du uträttat politiken?

    SvaraRadera
  4. Skitsnack om att några får stå tillbaka, jag kallar det utresning, och att Sven Jansson behåller och får fler nickedockor och JA-sägare, så passa dig Matz fortsätt din stil så får du vara kvar.

    SvaraRadera
  5. Jo, det gäller att inte sticka upp och ta några intiativ eller säga fel saker. Flyta med och krama dem som kramar mig är vad som gäller.

    SvaraRadera

AddThis

Share |