onsdag 24 mars 2010

Pudel - som i en liten Ask!

Pudeln kom som ett brev på posten(om än inte gredelin som på bilden), men faktum kvarstår: Beatrice Ask (M) kan skaffa sig en hel kennel med, och börja med uppfödning av, pudlar - det kan ändå inte rättfärdiga det hon gett uttryck för. Det sagda ordet i frågan speglar hennes ståndpunkt!

Här kan du själv bilda dig en uppfattning om vad Ask sa:
TV Aftonbladet

På regeringens hemsida säger nu justitieministern:

Låt mig, för att det inte ska finnas utrymme för missförstånd, en gång för alla mycket tydligt säga: Jag anser inte att rättsväsendet ska skicka kuvert med särskilda färger till vare sig misstänkta eller dömda. Regeringen planerar inget sådant förslag.

Frågan är då; hur ska vi vanliga människor veta när Beatrice Ask företräder regeringen i det hon säger och när hon inte gör det? Varför uttalar hon sig på det sätt hon gör för att sedan, efter en reprimand från sin partiledare, ta tillbaka det?

Nej, det här håller inte! Ask måste inse att hon inte kan sitta kvar som ytterst ansvarig för det svenska rättsväsendet efter torsdagens uttalande. Precis som den brottslighet hon säger sig bekämpa måste även hon ta konsekvenserna av sina handlingar! AVGÅ!


/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |