söndag 3 juni 2012

Finns något utredningstak?

Den moderatledda alliansen i Enköping tycks vara extra förtjusta i utredningar. Det utreds om simhallen, det tas fram lokalutredningar.

Lokalutredningen var så undermålig att den fick göras om och när det väl var gjord insåg man att det istället skulle göras en skolutredning!

Joar utreds om det eventuellt kan vara aktuellt att köra vidare på det projektet i väntan på att Hamnverksutredningen blir klar.

Man tar fram en utredning för att avgöra huruvida det är mer lönsamt att riva Munksundsskolan och bygga en ny! Sen ska det väl utredas om den eventuellt nya skolan ska ligga på samma ställe som den gamla eller kanske ligga närmare Gröngarn!

Senast i raden av utredningar är tydligen om det ska bli något tak över uterinken vid BACHO-hallen! Det menar i alla fall Upplevelsenämndens ordförande Mona Örjes (C) i en intervju i EP i veckan som var!

Det som är lite intressant är att verksamhetschef Joakim Lundin i samma artikel hävdar att det redan finns utredningar kring denna uterink - från 2005!

Så här ser det ut i det moderatstyrda Enköping! Det händer INGENTING! Moderaterna och deras stödpartier fortsätter sin förhalningspolitik - det vill säga; för att slippa ta några beslut tillsätter man en ny utredning istället!

Det skulle vara intressant att tillsätta en utredning vad alla utredningar har kostat de senaste åren! Det hade kanske räckt till ett tak över uterinken!

/Matz

1 kommentar:

  1. Det hade räckt till inbyggnad av hela rinken samt omklädningsrum!

    SvaraRadera

AddThis

Share |