torsdag 14 juni 2012

Skära lögner och blå dunster

Begreppet "att slå dövörat till" kommer med största sannolikhet från en debatt mellan Socialdemokrater och den moderatledda alliansen.

Det bevisas gång efter annan, åtminstone i Enköping, att när vi från S tar till orda i debatterna slutar tydligen moderaterna och dess stödpartier per automatik att lyssna!

Eller är det så att man från den moderatledda alliansen har som taktik att ljuga medborgara rakt upp i ansiktet?

Hur ska man annars tolka den insändare i dagens EP, signerad Anna Wiklund (M), Urban Wahlberg (C), Jenny Abrahamsson (FP) och Bo Reinholdsson (KD), som är ett svar till Jesper Englundh?

Mitt i insändaren påstår de fyra alliansföreträdarna att vi Socialdemokrater, vad gäller visionen om att utveckla hamnområdet, ska ha ändrat oss! Vem har påstått något sådant?

Vi anser fortfarande att detta är en ytterst intressant vision! Det vi däremot har sagt är att vi inte anser att Joar inte ska bli ytterligare en förfallen fastighet i det moderatledda Enköping!

Därför vill vi, i väntan på att hamnområdet utreds, ge möjlighet för Kulturskolan att utveckla sin verksamhet genom att rusta Joar-lokalerna. Det skulle kunna innebära att än mer verksamhet kan flytta in i det Kulturcentrum som hamnverkan skulle kunna komma att inrymma enligt visionen!

Detta har vi varit väldigt tydliga med i alla diskussioner och debatter! Hur moderaterna och stödpartierna kunnat undgå att höra och förstå detta är ett mysterium!

Men det verkar som sagt inte bättre än att man från alliansens sida fullt medvetet går ut med rena och skära lögner? Eller ska man kanske uttrycka det som blå dunster!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |