fredag 4 februari 2011

Pinsamt - del 2...

Nu har jag gått och funderat kring Bengt-Åke Gelins (M) insändare i EnköpingsPosten där han ifrågasätter hur Helena Proos kan gå på möten hon blivit kallad till från ett ledande kommunalråd utan att det finns ett protokollfört beslut om detta möte gällande Teleseum!

Det blir en ganska intressant tankevurpa om detta är ett krav från Gelins sida. Då med tanke på att hans eget kommunalråd Anna Wiklund nu alltså i onsdags hade ett möte med samma personer Helena Proos tidigare träffat - även denna gång är det ett möte utan ett protokollfört beslut!

Det blir allt mer tydligt att moderaterna totalt håller på att tappa greppet om hur Enköping ska styras!

Det moderata kommunalrådet har uppenbarligen fråntagits rätten att på egen hand försvara och ta konsekvenserna av sitt handlande.

Tekniska nämndens ordförande, Bengt-Åke Gelin, har vad det verkar utsett sig själv till talesman för den moderatledda alliansen i samtliga kommunpolitiska frågor!

Dessutom kräver han alltså att det ska finnas protokollförda beslut innan möten genomförs mellan kommunens representanter och andra parter.

Man undrar hur genomtänkt detta uttalande är, hur förankrat det är inom alliansen men kanske framför allt om Bengt-Åke Gelin själv förstått konsekvenserna?

Med Gelins geniala tankegångar kommer bland annat Enköpings topplacering på den av alliansen så högt åtråvärda näringslivsrankingen inom kort att vara ett minne blott!

Pinsamt, sa Bull!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |