torsdag 17 februari 2011

Handlingar i sjuksängen ( låter lite suspekt ;)

Det blir inte så mycket politik när man ligger hemma i sjuksängen. Inget allvarligt som tur är - feber, halsont och hosta. Med tanke på att yngsta sonen låg med samma symptom förra veckan och hur många som varit borta på skolan - både personal och elever - de senaste veckorna var det ju bara en tidsfråga innan det slog till även för mig.

Idag kom i alla fall handlingarna till Miljö- och byggnadsnämndens arbetsutskott nästa vecka, så det blir till att läsa in sig på det under helgen.

Har faktiskt orkat med att läsa protokollet från förra nämnden, men blev lite besviken att inte vår skriftliga reservation gällande budgetfördelningen fanns med på den publika versionen på kommunens hemsida. Den handlade om att vi inte tror att de 800.000 kr som är lagt för nämnden kommer att räcka med tanke på att majoriteten valt att tillsätta ytterligare en vice ordförande. (Vilket jag skrev om i denna månads första blogginlägg!)

Det blir ju inte heller bättre av att moderaterna lyckades få igenom en ständig adjungering i arbetsutskottet!

Nåja, mer om det kommer ni (som jag också skrivit om tidigare) att få läsa om framöver i och med att vi har en interpellation i frågan som kommer upp på nästa fullmäktige.

Dags för en kopp ingefärsvatten med honung!

/Matz

1 kommentar:

  1. Anledningen till att inte visar reservationen publikt behöver man knappast vara detetktiv för att förstå.
    Däremot kan man ju fråga sig om denna "Pravda" variant är förankrad via beslut eller om det helt enkelt är fria krafter som väljer att visa det som är bekvämt??
    Du kanske vet Matz?
    P.S Jag har hört det finns betydligt bättre infektionshämmande bryggder gjorda av trevliga killar i kjol på brittiska öar! ;)

    SvaraRadera

AddThis

Share |