måndag 3 oktober 2011

Wiklund & co vet vad populism är

I lördagens EP, 1 oktober, skriver Anna Wiklund (M), Urban Wahlberg (C), Jenny Abrahamsson (Fp) och Bo Reinholdsson (Kd) om att alliansen vill ha en simhall för alla och inte har bestämt sig för vilket ägaralternativ man förordar.

Huruvida det stämmer eller inte låter jag vara osagt!

Däremot tycker jag att dessa alliansföreträdare bör akta sig väldigt noga för att beskylla andra för att vara kortsiktigt populistiska, fara med osanningar och skrämselpropagande!

Eller vad sägs om följande påståenden som kom från alliansföreträdare under valrörelsen 2010:

  • Socialdemokraterna kommer att skära i försvarbudgeten vilket kommer att få till konsekvens att Ledningsregementet kommer att läggas ned.

  • Med vänsterns kilometerskatt, höjd bensinskatt, nedprioriteringar av vägar och höjda kostnader för företag hotas landsbygden!” (Går fortfarande att läsa på Solveig Zanders blogg)

Zander, centerpartistisk riksdagskvinna, gick till och med så långt att hon spelade in en film som lades upp på Youtube, som hon dessutom kallade "Sanning och konsekvens", där hon ger just begreppen populism, osanning och skrämselpropaganda ett ansikte. Se klippet här ->

Anna Wiklund & co – beskyll inte andra för något ni själva visat er vara proffs på. Det kommer att ge en fadd eftersmak!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |