lördag 4 februari 2012

Löfven övertygade i TV-intervju

En till synes trygg Stefan Löfven intervjuades i TV4 Nyhetsmorgon i morse. Det verkar som om han har kommit bra in i rollen som partiordförande och gjorde ett mycket lugnt och harmoniskt intryck i intervjun.

Trots en del påstridiga frågor om bland annat jämställdhet och kärnkraft från programledaren Jesper Börjesson svarade Löfven på frågorna med ett lugn och stadig stämma och övertygade verkligen i det han sa.

Det var en mycket bra intervju som också gav en bild av Stefan Löfvens uppväxt och familjeförhållande där han berättade om både sin biologiska mamma, sin bror och självklart också om sina fosterföräldrar i Ådalen.

På frågan om han ser sig som en långsiktig partiledare för Socialdemokratin eller bara en "nödlösning" fram till kongressen 2013 svarade Löfven:

Jag har inte ställt upp på det här för att jag ska kliva av per automatik vid kongressen. För min del ser jag gärna ett längre partiledarskap, men det är kongressen som fattar beslut.


Ges Stefan Löfven nu bara rätt förutsättningar, och då tänker jag kanske framför allt från media, är jag övertygad om att han kommer kunna göra ett bra jobb som partiledare och efter valet 2014 även som statsminister!

Se hela intervjun här nedan!

/Matz


Nya%20S-ledaren%20Stefan%20L%C3%B6fven%20i%20studion

1 kommentar:

  1. Fortsätter han anamma högerns ståndpunkter om kärnkraft, europakten, EMU, vinster i välfärden etc så får han det säkert fint i svensk press.

    SvaraRadera

AddThis

Share |