onsdag 25 april 2012

ABUJ - inte ABBA

Totte Wallin - omvärldsanalytiker, satiriker och krönikör mm - la idag upp en bild på sin Facebook. Det var en bild på Anna Wiklund, Bo Reinholdsson, Jenny Abrahamssom och Urban Wahlberg från dagens EP. Totte valde följande bildtext:

ABBA är återförenade!!!!

Om det vore så väl ändå! Då hade förmodligen ljuv musik uppstått. Nu kan vi nog bara förvänta oss samma gamla falska gnissel vi fått utstå allt för länge i den här kommunen! Inget tempo, inget samspel och framför allt ingen som håller i taktpinnen!

Idag presenterar alltså de fyra representanterna för den "nya" alliansen vad man kommit fram till. Att FP är de stora förlorarna - igen - är helt uppenbart! Man ska få en vice ordförandepost och en ledamotplats i någon nämnd. Vilken? Det vet inte ens alliansen! Märkligt!

Man skulle kunna säga att FP kohandlat men har bara lyckats köpa grisen i säcken! Rena hönsgården!

Kan också rekommendera Tomas Rådkvists blogg idag! Här presenteras en variant på sagan om den lilla mannen som gick till skräddaren. Läsvärt!

Nej, som sagt - några välklingande ackord, vackra harmonier eller skönsjungande damer är nog inte vad vi ska förvänta oss den närmaste tiden. Det lutar mer åt ett ostämt spikpiano och på filmduken spelas upp en svartvit stumfilmsfars med total avsaknad av manus eller dramaturgi!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |