onsdag 18 maj 2011

Ingen gemensam överenskommelse?

Här sitter en munter samling människor som representanter för den moderatledda majoriteten i Enköping. De har när bilden togs precis presenterat sin budget för 2012-2014.

(Av upphovsrättsliga orsaker har jag tvingats tagit bort den bild som fanns här tidigare med Anna Wiklund (M), Urban Wahlberg (C), Jenny Abrahamsson (FP) och Bo Reinholdsson (KD).)

Finanskommunalrådet Anna Wiklund (M) hävdar i artikeln att samtliga fyra partier varit överens och "verkligen jobbat som ett team"!

Läser man däremot Tomas Rådkvists blogg blir det ganska tydligt att åtminstone folkpartiet inte fått vara med under budgetarbetet.

Urban Wahlberg (C) säger att det går bra för kommunen men att det samtidigt är viktigt att hålla i slantarna och uttrycker det i termer av att gasa och bromsa. Så verkar alltså även själva budgetprocessen gått till.

Moderaterna och centern har gasat på och lagt sina förslag medan man bromsat upp möjligheterna för åtminstone folkpartiet att vara delaktiga och ha inflytande. Så fungerar alltså samarbetet i den moderatledda fyrklövern.

Allians, av franska alliance, förbund eller förbindelse, gemensam överenskommelse.
(Källa: Wikipedia)

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |