måndag 11 april 2011

Nystart på alla nivåer

Nej, jag brukar inte lägga så stor vikt vid opinionsmätningar, men visst är det trevlig läsning att vi återtagit mark och är största parti igen.

Det var väl kanske inte helt oväntat heller med tanke på den senaste tidens mediafokus på Håkan Juholt och den nya partistyrelsen. Inte blir det heller sämre av att Reinfeldt nobbar att debattera med Juholt.

Men jag är övertygad om att den största anledningen till att vi sakta men säkert håller på att återfå medborgarnas förtroende är att vi återigen visar att det vår ideologi bygger på, solidaritet och jämlikhet, är förutsättningar för tillväxt och välfärd!

Katrine Kielos sa på ett AK-möte för några år sedan att man inte säljer ett hus genom att visa hur vatten-, avlopps- och elledningar är dragna - det är helheten som är intressant. Carin Jämtin sa i lördags att vi ska sluta spegla oss i moderaterna och istället fokusera på orättvisorna i samhället. Båda har helt rätt - vi måste bli tydliga med vad VI vill!

Det känns som vi är på G helt enkelt! Vi har fått en ny partiledning, distriktet har fått en ny ordförande och så även i vår egen arberaterkommun. NYSTART helt enkelt!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |