måndag 19 december 2011

Interna diskussioner gav mersmak

Årets sista politiska möte var ett intent sådant. Det bjöds på glögg, kaffe och tilltugg av olika slag och en öppen politisk diskussion!

Vi hade representanter från varje nämnd på plats och alla berättade om hur klimatet varit den sista tiden. Det som framför allt blev tydligt ikväll var hur vi själva stärkts i vår ställning och att det finns en oerhörd vilja och ett än starkare engagemang för vårt lokalpolitiska arbete.

Det var ju självklart att mycket av diskussionen kom att handla om det beslut om budget som togs i fullmäktige och vad som kommer att hända härnäst.

Det känns som om det inte är någon större idé att spekulera och försöka se i spåkulan vad framtiden har i sitt sköte. Nu tar vi en kort men välförtjänt paus från det politiska arbetet, lutar oss tillbaka, fira jul och nyår tillsammans med dem vi trivs bäst med.

När vi väl landat i 2012 kommer vi och den politiska verkligheten i fas igen och då får vi se vad som bjuds.

Nu innebär inte det att jag tänker göra ett uppehåll i mitt bloggande. Nej då! Åsikter kommer jag att leverera även under de kommande veckorna, men kanske kommer det lokala att blandas upp med mer rikstäckande reflektioner.

Vem vet - kanske blir det till och med något julrim eller något slags nyårslöfte!

/Matz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AddThis

Share |