lördag 5 mars 2011

Smedlund vägrar släppa taget

Det har beslutats att offentliganställd personal i Enköping ska bli bra på att hantera klagomål och synpunkter. På kommunens interna hemsida står att läsa:

"Kunderna, brukarna, medborgarna må gnälla och klaga till synes orättvist ibland, men deras budskap är av vital betydelse för företag och organisationer." (läs även kommuner)

Tidigare har jag uppmanat Ingvar Smedlund (M) att anmäla sig och gå på föreläsningen och efter att själv deltagit kan jag bara vidhålla min ståndpunkt - GÅ DIT INGVAR!

Smedlund fortsätter idag, likt ett ilsket rovdjur som vägrar släppa taget om sitt byte, att i en insändare göra det största misstag man enligt klagomålsföreläsningen kan göra:

Han går i försvarsställning!

Lyssna, ta till dig, visa empati och bemöt på ett professionellt sätt - begrepp som inte verkar vara bekanta för den moderata företrädaren Ingvar Smedlund.

Man börjar fundera över om Smedlund och paret Nyström har en personlig konflikt, men faktum kvarstår; Smedlund är en av de ledande politikerna i den moderatledda alliansen och Nyströms är helt vanliga medborgare som har synpunkter!

Ännu en gång gör Ingvar Smedlund ett försök att "dumförklara" Nyströms genom att ställa motfrågor som är på gränsen till arroganta och övermodiga. Eller vad sägs om:

"Hur vet ni att alla barn kommer att åka bil till och från förskolan?" eller "Hade det varit ett bättre alternativ att man byggt en butik enligt ursprunglig plan...?"

Nu är det ju så att det är inte paret Nyströms uppdrag att svara på dessa frågor. Det är Smedlunds uppgift i sin roll som ledande politiker att stå för svaren.

Nåja - kontentan av detta blir i alla fall att jag fortfarande anser att Smedlunds beteende i detta ärende inte bara är märkligt utan synnerligen opassande en företrädare för Enköpings politiker. Därför står jag också fast vid att Smedlund bör gå ut med en offentlig ursäkt!

/Matz

1 kommentar:

  1. Läste också artikeln i EP imorse ,hur kan man svara så arrogant? Tror många skrattade åt smedlunds svar. Man undrar vilket planet han bor på?

    Markus

    SvaraRadera

AddThis

Share |