söndag 20 mars 2011

Ny snöboll i rullning

Idag bär det alltså av ut på Ålands hav på en båt sprängfylld med partikamrater. Tanken från början var väl att vi skulle fokusera på att jobba lite, men med tanke på vad som händer framför allt i Japan och med bombningarna av Libyen kommer det med största sannolikhet att bli en hel del diskussioner om det.

Kan också tänka mig att det kommer att bli mycket snack om valet av partiledare och partisekreterare. Dessutom gick ju bland annat DN igår ut med ett rykte om att Thomas Östros och Ylva Johansson får lämna VU.

Det känns lite märkligt att när mediahysterin kring partiledarfrågan lagt sig måste media hitta en ny snöboll att sätta i rullning. Oftast en skitig snöboll som växer till orimliga proportioner. Det är ju inte värt att media spekulerar. Det är ofta utan substans och de har sällan rätt!

Självklart förstår jag att de vill sälja lösnummer, men tyvärr skapar de mer oreda än att de rätar ut frågetecken.

Låt processen ha sin gilla gång. Nästa helg kommer ALLA att få svaren i och med partikongressen!

Nåja, jag ser i alla fall fram emot att få tillbringa 24 timmar med likasinnade för utbyte av tankar, idéer och erfarenheter.

/Matz

1 kommentar:

  1. Snöbollen får nog inte plats i hytten, möjligen i redarhytten men där bor kanske Leif Pagrotsky och Håkan Juholt och vem vet kanske Carin Jämtin också dyker upp.

    SvaraRadera

AddThis

Share |